I Spökhuset kan vi dela med oss om paranormala händelser, tipsa om platser som är intressanta att utreda, tipsa om olika evenemang. Även UFO och andra intressanta iaktagelser. Välkommen att bli medlem, det är helt gratis och du kan när som helst avsluta ditt medlemskap.

Spökeken i Taxinge

Vid spökeken som i dagsljus ser ut som en helt vanlig ek lär det vid fullmåne hända oförklarliga saker. Förr stannade likprocessionerna till här i väntan på klockringning.Jag kan inte förklara vad det är som rör sig runt spökeken. Det prasslar till precis framför mig...

Live Events

Har du själv Live events så får du gärna dela med dig av när i communityt!

MARS 01 @ 18.30

Live Spökjakt!

Tipsa om andras event i Spökhuset!

Jan 01 @ 12.30

Vad var det?

Jag tror jag såg ett UFO… och många andra berättelser vill vi få in.  Gå med nu

FEB 12 @ 18.00

Ny YouTube-film

Vi släpper sista delen av Viola Beach filmerna på årsdagen. Länk kommer senare

Bli medlem i spökhuset nu. Bara för “para-normala”