PARA

NORMALT

  SR GHOSTEXPEDITION

 VILKA

  VI

 ÄR?

                                   Anne & Peter Svensson utreder och söker efter det okända

Dom reser till olika historiska eller intressanta platser för att undersöka om det finns tecken på liv efter detta, UFO’s och andra övernaturliga fenomen.

SPÖKAR DET

I DITT HUS?

 

Vi gör undersökningar för att söka efter det paranormala och för att få reda på mer om den andra sidan. Vill du att vi gör en utredning hos er? Har du tips om platser intressanta att utreda?

KONTAKTA OSS

Spöknyheter

Några av våra senaste upplevelse och nyheter:

Spökjakt 2022

Vi har ett par gamla spökjakter att lägga ut och en sammanfattning av en extra intressant jakt vi gjorde för ett par tre år sedan. Där har vi undersökt vad som egentligen kan ha hänt när en olycka tog ett helt bands liv. Nya spökjakter planeras under 2022.

Spökmuseet i Borås

Vi besökte Laxtons spökmuseum i Borås i somras. Det var verkligen intressant med alla saker och framförallt dockrummet med dockan utan namn! Vi kan verkligen rekommendera en resa dit!

En promenad i parken

Vid Halloween 2021 åkte vi till Hässelby Slott. Ute i parken finns det gamla gravhögar. Prova att ta med en EMF-mätare och gå dit så kommer du få otroliga utslag på den – det fick vi! Du kan höra vår podcast därifrån på Stallpodden.

Olika verktyg vi använder

Här kan du se vilka olika redskap vi använder i våra spökjakter.

SPIRIT BOX

I radiobrus kan man ibland få igenom röster och dessa brukar vi spela in med Spirit Box. Spöken kan komma ignom i vissa frekvenser i bruset som blir på AM och FM bandet. 

TEMPERATURMÄTARE

Där det finns olika väsen så beskrivs det som att det blir kallare på den platsen. Vi kan mäta detta med en lasermätare för exakt temperatur på ytor.

SPÖKJÄGARKIT

Om du är jätteintresserad av spökjakter så kanske du vill ha ett startkit för att komma igång direkt. Då kan vi rekommendera att gå till laxton.se där det finns färdiga kit att beställa.

HÖGTALARE/EVP

Då det är svårt att höra vad dom säger på Spirit Boxen så är det bra att ha en extern högtalare och/eller spela in det på SpiritBoxen eller en diktafon. Roligast är ju att ha kvar röster inspelat så man kan spela upp dom igen.

EMF

EMF-mätaren är ett klassiskt spökjägarinstrument som mäter elekromagnetiska fält. Ute är det sällan man får utslag på den och inne är det vanligt att den ger utslag på grund av naturliga orsaker som elkontakter etc. men kan man utesluta dessa så är det lätt att använda den.

PARANORMAL MUSIC BOX

Detta instrument är väldigt spännande att använda så den spelar som en gammal speldosa när något bryter strålen framför den. Man kan få otroligt bra svar via den i rätt miljö (inomhus). Dessutom gjord i Sverige!

MAGISKA BUTIKEN

Kristaller, rökelser och mer…

Allt du kan behöva i en spökjakt eller om du känner att du vill få det lugnare runt dig. Denna butik är ett komplement till kläderna/trycksakerna som ligger hos en annan producent.

SPÖKVIDEOS

Här är en del av filmerna vi gjort från våra utredningar. Du hittar dessa och fler på vår YouTube-kanal som du gärna får följa och prenumerera på.

JAG HÖR DE DÖDA

150 kr

Tvättbar gymnastikpåse med dragband i sidorna, 100% bomull med tryck ” Jag Hör De Döda”

FRAMTIDA SPÖKJÄGARE

165 kr

Ekologisk T-shirt med rund hals baby  med tryck “Framtida Spökjägare”

VÄRLDENS BÄSTA SPÖKJÄGARE

380 kr

Världens Bästa Spökjägare

Luvtröja unisex med tryck “Världens Bästa Spökjägare”

SPÖKJÄGARE

370 kr

Klassiskt skuren tröja (unisex), 80% bomull och 20% polyester, märke: AWDis med tryck: “SPOKJAGARE” med Vålnad

PARANORMALT ÄR MITT NORMALA

195 kr

Snusnäsduk av 100 % bomull med tryck “Paranormalt är mitt normala”

FRAMTIDA SPÖKJÄGARE

165 kr

Mjuk mössa för bebisar, 100 % bomull, märke: Babybugz

VÄRLDENS BÄSTA SPÖKJÄGARE

185 kr

Basebollkeps i retrostil. Justerbar storlek genom slejf baktill, platt topp. 100 % polyester. Märke: Beechfield

SPÖKJÄGARE

245 kr

T-shirt från ekologisk tillverkning, för herrar. 100 % bomull. Märke: Continental

KONTAKTA OSS

Vill dela med dig av dina paranormala upplevelser så kan du skicka ett meddelande här. 

#VEMSKADURINGA